Tuesday, November 23, 2010

link-o-rama: details, details

Chances are, if you're hosting or attending a Thanksgiving dinner this week, you've probably got your menu or token dish sorted out. (And if not, here's some links to help.) All that usually remains in the days leading up to the Big Feast are the little details. With that in mind, here are some ideas to help you out. If you're celebrating, have a wonderful Thanksgiving!

Entertaining advice (for Thanksgiving and beyond) from Clinton Kelly [via Epicurious]

Easy Thanksgiving tabletoppers [via BHG]


Fancy floral centerpiece ideas from Design*Sponge [via D*S]

A step-by-step guide to making a classic Thanksgiving floral arrangement [via Epicurious]


And more pretty ideas via Kim Vallee [via At Home with Kim Vallee]

Finger food recipes
for pre-meal snacking [via Martha Stewart]


A video tutorial on how to carve a turkey [via Serious Eats]

And to get all your ducks in a row, here's last-minute checklists for Thanksgiving hosts and potluck hosts [via Real Simple & Yahoo Shine]

1 comment:

Tào Nam said...

Khoảng độ tuổi cần bổ sung collagen vậy nhỉ, điều này không giới hạn tuổi nhưng 25 tuổi thì có thể dùng tốt nhất. Vậy cách bổ sung cho collagen da tốt nhất để dó một làn da trắng khỏe đẹp, vậy ta nên thực phẩm bổ sung collagen đơn giản là điều đúng nhất, thế những thực phẩm có chứa nhiều collagen nhất là những thực phẩm nảo, ngoài sử dụng thực phẩm bổ sung collagen ta thuốc uống bổ sung collagen làm đẹp da không thực phẩm bổ sung collagen trong thiên nhiên là những loại thực phẩm nào, có dễ kiếm không, ngoài trái cây ra chúng ta có thể kiêm thực phẩm bổ sung collagen cho làn da tốt nhất không vậy. Nhật bản có một loại collagen đó là collagen dạng nước của shiseido giúp chị em có làn da trắng và khỏe, Sữa ong chúa là gì? sữa ong chúa royal jelly careline 365 viên úc giúp bồ bổ cơ thể, bổ sung năng lượng cho ngày làm việc mệt mỏi.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin