Friday, August 28, 2009

what to bring to summer parties

Is it just me, or is summer flying by? Looking ahead to Labor Day and the coming weekend, here are some ideas from the Dinner Party archives on what to bring to a potluck/barbecue/picnic, a question I often find myself mulling over this time of year. Any of these recipes would be a welcome addition to a party. You might even get yourself asked back.

Drinks:
Lemon-mint slushies
The paloma
The red and the black

Snacks:
Charred onion dip and potato chips
Chile-lime peanuts
Pineapple salsa and tortilla or pita chips
Tuna-stuffed peppadew peppers
Salami-wrapped Mean Beans

Salads:
Kitchen sink summer salad
Simple tomato salad
Summer melon with cucumber, basil, and feta
Mixed-up salad
Panzanella

Desserts:
Key lime pie
Coffee ice cream tart
Oatmeal-coconut raspberry bars
Peanut butter brownies
Strawbaby shortcake

And here's inspiration from a few other sources:

Fruity desserts with funny names (grunts, slumps, buckles, pandowdies) [via Gourmet]

Make-ahead picnic salads
(quinoa with sugar snap peas, green bean and tomato salad with tarragon dressing) [via Food & Wine]

Refreshing melon agua fresca [via Smitten Kitchen]

In other news, Dan and I are heading down to Richmond, Virginia for an outdoor wedding with barbecue and a bluegrass band. Fun, right? I'll return to posting sometime next week.

Until then,
Lisa

4 comments:

Anonymous said...

need more recipes using quinoa,
please...after you return.

Daniel said...

Had some great food in Richmond (http://www.cafegutenberg.com/menus.php#), but not a slump, grunt, or pandowdy to be found. Nuts.

thuốc tốt said...

Trắng da có nhiều phương pháp , nhưng hầu hết mọi người điều sử dụng các loại thuốc trắng da nhưng đặt ra nhiều câu hỏi quanh các loại thuốc này như thuốc uống trắng da nào hiệu quả , thuốc uống trắng da ivory caps có hại không , thuốc uống trắng da ivory caps có tốt không ? Đó là một vài câu hỏi liên quan đến thuốc làm trăng da ivory caps , cùng tìm hiểu nhé . Ngoài trắng da thì mỹ phẩm sakura nhật bản còn giúp da giữ được nét tự nhiên và chống lão hóa vì dùng kem chống lão hóa sakura , ngoài làm trắng da thì còn là kem chống nắng tốt nhất và giá cả thì cũng là vấn đề vì vậy có nhiều câu hỏi như kem chống nắng neutrogena giá bao nhiêu ,.. Có nhiều loại nên có nhiều giá khác nhau . Nếu gót chân bị nứt nẻ thì nên dùng kem trị nứt gót chân neutrogena foot cream sẽ giúp bạn có được bàn chân đẹp như ý.

Danh Ngọc said...

Thoái hóa cột sống là bệnh rất thường gặp đặc biệt là ở người già , vậy cách chữa benh thoai hoa cot song như thế nào an toàn và hiệu quả , cùng chờ xem nhé. Collagen là sản phẩm giúp làn da trắng đep và trẻ hóa , chống lại sự già cỗi ngày càng tăng của làn da , có nhiều loại collagen tốt hiện nay như super collagen + c , collagen shiseido enriched và sản phẩm collagen nhat ban cũng không phải ngoại lệ. Ngoài ra còn có các loại collagen khác như fish collagen . Có nhiều dạng collagen như nước , bột , vien uong collagen ,.. Khi dùng có nhiều câu hỏi đặt ra như collagen neocell có tốt không ? uống collagen shiseido có tốt không ? Tất cả những câu hỏi này sẽ được trả lời sau đây.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin