Monday, August 11, 2008

a public service announcement

Dear readers,

Zucchini season is quickly coming to a close. Before all those beautiful green and yellow squash are replaced by apples and turnips, I urge you to fry up some cheese-filled squash blossoms. There's literally only a few weeks before they disappear, so the time is now, people. Like a burger cooked on a backyard grill, or a margarita on a roof deck, or soft serve from the neighborhood ice cream truck, this is essential summer eating.

Serve them up solo with some cocktails, or use them as a garnish for a salad or cold soup. They're the farmer's market equivalent of Lay's.

Your friend,
Lisa


Ricotta-filled squash blossoms
This recipe might look time-consuming, but it's easy once you get the hang of it. If you're having people over, just use your guests as an assembly line. Have one person fill the blossoms, another person batter them, and someone else fry them. And then you can eat them all. Kidding! (Serves 4 to 6 people)


12 squash blossoms
1 cup ricotta cheese (you can also substitute a soft goat cheese)
2 eggs
1 Tbsp. lemon zest
2 Tbsp. finely chopped basil, plus 1 Tbsp. extra
1 cup olive oil
1 cup flour
salt and pepper

In a small bowl, combine ricotta, 1 egg, lemon zest, and basil. Stir to combine and add salt and pepper to taste. Set aside in the refrigerator. Carefully open each squash blossom to make sure there are no bugs inside. Most blossoms are clean, but if yours are sandy or dirty, gently brush them off with a damp paper towel. Pour the ricotta filling into a resealable plastic bag and cut off one corner, to make a piping bag. Line up your blossoms and pipe the filling into each blossom, filling it halfway (below). Pinch the leaves shut to seal the filling inside.

When all of the blossoms are filled, beat an egg in a medium-sized bowl. Pour the flour onto a dinner plate. Dip each blossom it into the egg, shake off any excess, then roll in the the flour. Set each flour-coated blossom aside until all are done.

Pour the oil into a deep pot and heat on medium-high heat. When the oil is hot (a bead of water should dance when you flick it in the oil), fry the blossoms in small batches. Cook for about three minutes on each side, turning with a pair of forks. When the blossoms are golden brown, remove from the oil and place on a paper-towel lined plate. When all of the blossoms are fried, sprinkle with salt and basil leaves and serve immediately.

7 comments:

Daniel said...

Attention hand model scouts who may be perusing this site:

I'm available! My fees are reasonable!

You can reach me at danshands@hotmail.

lil miss dubin said...

What I want to know more than how to fry these things up is how to eat all this fried food and stay slim. How? HOW?! Is it because you're not 30 yet? Dang slowing metabolism.

Julie said...

Where can you buy squash blossoms? The green market? They don't tend to carry those in the bodegas in Bushwick.

Daniel said...

I thought squash blossoms grow along the side of the road in Bushwick, right next to the huckleberries.

We got ours at the green market.

Lisa said...

Oh, Alice. The honest truth is that my jeans do feel a little tighter today. Damn squash blossoms. But they were so good.

But really, I don't think olive oil is that bad for you. Or anything in moderation, really.

foodgirl said...

i have a garden full of squash blossoms and i've never cooked them. think i'll give them a try, thanks!

An Binh said...

Tìm hiểu các xu hướng trong thiết kế bao bì

Ngày nay việc thiết kế bao bì sản phẩm càng được chú trọng không những có vai trò bảo vệ sản phảm mà còn là một trong nhũng hình thức quảng bá sản phẩm tại boọ nhận diện thương hiệu tốt nhất phân biệt các sản phẩm khác. Cho nên các dịch vụ thiết kế bao bì chuyên nghiệp có vai trò quan trọng ấy giúp doanh nghiệp tạo cho mình mẫu bao bì sản phẩm hiệu quả.
Để tìm hiểu rõ hơn những 5 xu hướng nổi bật sẽ hứa hẹn làm mưa làm gió trong năm 2016 ở chính khả năng kết nối và tương tác nổi bật trong thiết kế hãy cùng memilus theo dõi ngay bài viết dưới đây. Chắc chắn đây sẽ là những xu hướng tuyệt vời để bạn tham khảo và bắt đầu cho một năm sáng tạo đầy bất ngờ và thú vị.
1. Tối giản trong các thương hiệu cao cấp
Xu hướng thiết kế tối giản đang ngày càng phát triển và được ứng dụng rộng rãi trong các thiết kế có tính thương mại. Năm 2015 là năm mà sự tối giản trong thiết kế rất được ưa chuộng và lên ngôi trong mọi linh vực thiết kế từ bìa sách, web hay áp phích quảng cáo... Nhất là thông qua cuốn sách nghệ thuật đang rất được bán chạy của tác giả Marie Kondo có tên Tiếng Anh là The Life-Changing Magic of Tidying Up. Mọi người dường như thấy được sự tối giản trong nghệ thuật là rất cần thiết và làm tăng sự tinh tế hơn cho các thiết kế, sự đơn giản thường trường tồn với thời gian hơn là so với những thiết kế quá cầu kỳ bởi nó khiến mọi thứ trở nên đơn giản và sạch sẽ hơn về thẩm mỹ. Nổi bật nhất có thể kể đến thiết kế bao bì chiếc ly màu đỏ của Starbucks vô cùng tinh tế và hiện đại, hơn nữa lại không kém phần nổi bật và rất thích hợp với chủ đề - đây có thể coi là ví dụ nổi tiếng nhất của thiết kế tối giản trong năm 2015 vừa qua.
>.>Bạn có thể tham khảo thêm một số mẫu thiết kế báo cáo thường niên chuyên nghiệp do công ty memilus thiết kế. Được nhiều khách hàng tin dùng và chọn lựa.
Nhìn lướt qua kẹo trong cửa hàng rau quả lối đi, và bạn có thể nhìn thấy thanh Snickers dán nhãn "điên rồ" hoặc "kích thích". Các chiến quảng cáo của họ còn thú vị đến mức, trên các phương tiện trực tuyến họ cho phép mọi người chọn phiên bản của mình về cách họ phản ứng khi đang đói.
Thiết kế bao bì tương tác có khả năng sẽ tiếp tục phát triển trong những năm tới. Một vài công ty đã tạo ra những vận động tương tác khá trục trặc và có phần sai hướng (Như một vài mục gây ra sự lúng túng trong chiến dịch tương tác cá nhân của Nutella), và việc tìm kiếm những cách thức mới để tiếp cận với cá nhân các khách hàng vẫn là điều cần phải thay đổi nhiều trong thời gian tới. Về mặt thiết kế, điều này có nghĩa là nhiều tên hay khẩu hiệu chiến dịch với các lời mời để chia sẻ trên phương tiện truyền thông xã hội sẽ ngày một quan trọng và sẽ xuất hiện ngày một nhiều hơn. Doanh nghiệp có thể tìm kiếm logo năng động hơn để khách hàng có thể lựa chọn và tạo ra sự tương tác linh hoạt nhất.
Nếu có nhu cầu hãy liên hệ ngay với chúng tôi để được tư vấn và chọn phương án thiết kế tốt nhất. Chúng chuyên nhận thiết kế nhận diện thương hiệu cho công ty hay cá nhân với đội ngũ nhân viên tốt nhất nhiều năm kinh nghiệm trong lĩnh vực. Không những thế chúng tôi còn nhận thiết kế logo công ty chuyên nghiệp đối với công ty doanh nghiệp hay cửa hàng. Chúng tôi hy vọng được hợp tác với khách hàng và sẽ đem đến những thông tin và sản phẩm tốt nhất đến quý khách.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin